Upplevelserika konferenser med Tidsresenären

loading...


Vill du att Tidsresenären, i samarbete med en researrangör, syr ihop ett spännande och effektivt program till konferensresan? Vi rekommenderar Jordanien med Petra och Döda havet eller Yerevan i Armenien, eller varför inte Kungens Italien?
I samtliga dessa resor får du arkeologen Richard Holmgren som ciceron. Mellan sessionerna tar han er med på spännande och engagerande upplevelser.

Upplevelse, äventyr och spa?
Vi rekommenderar då Jordanien som dessutom har ett stort utbud av konferenslokaler i toppklass. Dessa finner du både intill den spännande klippstaden Petra, i huvudstaden Amman eller vid Döda havet.


Rustika kök och italienska landskap?
Då föreslår vi Italien och Rom med utflykt till den nära landsbygden. Där besöker vi Gustaf VI Adolfs gamla utgrävningsplats och tar del av fantastiska recept från lokala herdar och bönder.


En annorlunda plats och kultur?
Med detta önskemål utgår ni från Armeniens huvudstad Yerevan - ett särpräglat gatuliv, spännande mat och arkitektur samt dramatiska lanskap ett stenkast från konferensen.Vill du skapa dig en bild av de olika platsernas miljö - titta då in på respektive resa i menyn. Dessa resmål kan sedan anpassas efter era önskemål. Och, vill du resa från annan ort så hjälper vi till med anslutningsflyg från hela Skandinavien.

Sänd en förfrågan om Tidsresenärens konferensresor nedan, så ser jag över dina önskemål och återkopplar snarast.